När började ni att onanera?

C

coolball4fun

Gäst
Långt innan erektion brukade jag gnugga hela handflatan fram och tillbaka över kalsongerna. Vart tillsagd flera gånger att sluta. Första gången jag runkade till speut var i 11 års åldern och jag minns att jag ställde mig själv frågan. "Är det såhär det känns att knulla?" Och redan då var jag fast bestämd att bli av med oskulden relativt snart. Dröjde dock till jag var 16 innan jag träffade någon som också ville.

Hade varit bästa vän med en kvinnlig kusin som jag hade pratat mycket om sex med. Brukade massera hennes rygg samtidigt som hon satt framför mig. Det var inte en gång jag fick stånd men hon satt kvar och vi sa aldrig någonting. Men jag smög lite och tog på hennes bh-band men vågade inte riktigt ta tag i hennes bröst. Vi var trots allt kusiner och bästa vänner.

Vid ett tillfälle när det kom på tal så frågade jag rakt ut om hon ville se min kuk komma. Hon fnissade och skakade genererat på huvudet. Såhär i efterhand tror jag att hon ville egentligen... Då var vi 14 år och satt på loftet i farmors stuga ute på landet.

Lätt att vara efterklok
 
Last edited by a moderator:

tjommen

Välbekant medlem
Ålder
43
Kön
Man
När jag gick i 6:an för över 30 år sedan, när vi hade de första håltimmarna. Då gick jag hem och lade mig naken i föräldrarnas säng. Morsan hade en massageapparat för ryggen, ett långt handtag med ett massagehuvud och en liten skålformad adapter att sätta på. Då kunde jag lägga apparaten på mitt blottade ollon och fantisera om tjejerna i klassen. Efter en stund kom jag i en fantastisk orgasm. Sen gick jag tillbaka till skolan och fortsatte fantisera om tjejerna.
 
Last edited:

Mellanmjölk

Medlem
Kön
Man
Minns så väl första gången, kommer dock inte ihåg hur gammal jag var. Hade ingen kunskap eller förståelse för vad sex eller onani var för något. Men på nått sätt visste jag att man kunde runka kuken när den var hård, och det kändes bra.
Men när jag fick orgasm så visste jag inte vad som hände i kroppen, blev helt kallsvettig och kändes ”konstigt” ända upp i magen. Trodde jag blivit sjuk så jag minns att jag var orolig, men vågade inte fråga varken mamma eller pappa.
Kan ha varit i 6-7 års åldern.
 

Ante

Ny medlem
Ålder
49
Kön
Man
Jag var 14 år när jag runkade sen dess har jag gjort det från 14 år gammal nu är jag 50 år
 

alex

Välbekant medlem
Kön
Man
Det var sent . . . Här kördes igång med handräckningar runt 10 års ålder. Kollade på kvällstidningarnas sexannonser . .
o_O
 

Lojo52

Välbekant medlem
Kön
Man
9-10, 2 kompisar som introducerade mig med porrtidningar och runk i en gammal lada, blev många runk och sugmöten lite här o var
 

MoonOrchard

Medlem
Kön
Man
Pillat eller lekt med snoppen har jag nog gjort sedan jag var riktigt liten skulle jag tro, dock skulle jag väl inte kalla det onani. Den första orgasmen kom när jag var ungefär 10, fast där och då fattade jag inte att det var en orgasm. Det var heller inte så att jag medvetet onanerade, jag var extremt kissnödig och klämde/pillade på snoppen för att inte kissa på mig, vilket jag för övrigt trodde att jag gjorde när det gick för mig. Det är en händelse som verkligen etsat sig fast i minnet eftersom jag alls inte fattade vad det var som hände och det tog ett tag innan det gick upp för mig.

Att medvetet runka i syfte att få orgasm började jag med något senare, först ensam och lite senare tillsammans med en kompis som hade inspelade porrfilmer på VHS som vi kollade på tillsammans efter skolan.
 

Cumbaths

Välbekant medlem
Det var sent . . . Här kördes igång med handräckningar runt 10 års ålder. Kollade på kvällstidningarnas sexannonser . .
o_O
Ja herregud dom har man ju glömt. Vilken tidsresa! Det kunde ju vara uppslag efter uppslag bredvid de ”vanliga” bioannonserns. Vilket utbud det måste ha funnits i storstäderna åtminstone!). Otroligt lockande för en då nybliven onanist (12-13 år) som inte hade så lätt att få tag i naket/porr. Snacka om att tiderna har förändrats.:LOL:
 
Last edited:
Toppen