Heterokillar som runkat annan kille?

Faplover

Välbekant medlem
Kön
Man
Jag runkade en riktigt grov kuk på badet senast i går. Inget sprut, han ville spara på det.
Härligt :) sist jag runkade en annan kuk var på ett nakenbad förra sommaren, den var betydligt större en min och det var riktigt upphetsande att känna skillnaden :) hoppas på att vädret vänder snart så man kan besöka nakenbaden utan att bli dränkt av regn...
 

MikeGbg

Välbekant medlem
Ja det hände senast igår, satt i bilen på parkeringen i Slottskogen och efter en stund så parkerar en bil bredvid mig. Vi tittade till och från på varandra och så körde jag ned rutan och efter en stund gjorde han samma sak. Jag tog mod till mig och började prata och snabbt flöt samtalet iväg på sex. Han sa att han var ensam hemma och inte bodde långt därifrån. Ok sa jag och följde efter honom hem, vi gick in och satte oss i soffan framför tv’n och han satte på lite skön porr. Efter en stund reste vi oss upp och tog av oss helt nakna och började först att runka oss själva men efter en stund så flyttade vi över händerna och runkade varandra…vi fortsatte en bra stund och stoppade upp båda två när den andra var nära att komma till vi hade byggt upp en skön stämning. Till slut sa han att han ville att jag skulle ställa mig upp och spruta saten över honom, kändes otroligt skönt att avlossa en ordentlig laddning rakt över hans mage och kuk.
 

tjockpiercadkuk

Aktiv medlem
Äldre tar oftast första steget men yngre brukar sällan säga nej om man vågar försöka sig på. Har även märkt att i duschar på bad eller gym är det mycket kissande på varandra. Där är yngre inte lika aktiva men gubbarna i äldre åren verkar älska att smaka. Har ni märkt samma?
 

Kipsus

Aktiv medlem
Kön
Man
Jag runkade ofta min kusin när vi var i 15 års åldern men sen dess har jag bara blivit avrunkad och det hände på nakenstranden för ganska länge sedan Jag låg och solade min nyrakade kuk (rakat var inte så vanlig då verkade det som för många stirrade på kuken) jag var i trettioårsåldern och en äldre man la sig en bit ifrån, började prata och han frågade om dt var ok om han flyttade lite närmare. Naturligtvis var det det och jag såg hans ögon var koncentrerade på min kuk, plötsligt lade han försiktigt handen på mitt lår och när jag inte protesterade flyttade han den högre och högre up tills han slöt handen om min kuk som hade börjat resa på sig vid hans beröring och han runkade i lugna drag, klämde ganska hårt om skaftet och det tog inte så lång tid innan satsen kom och landade på min mage.
Härlig upplevelse, tyvärr så var han impotent men runka kunde han.
 
Toppen