Snäckan
Välbekant medlem
- Ålder
- 56
- Kön
- Kvinna
Varje år bakar jag julvörtbröd till jul - annars blir det ju ingen jul[:0]
Börjar tro att det egentligen handlar om dofter för min del? Julen är förknippad med doften av vörtbröd...
Skinka kan man ju äta till påsk, och snaps och sill slinker gärna ner under midsommar - också
Men vörtbröd är bara förknippat med jul, och ett måste på mitt julbord för att rätt stämning skall infinna sig.
Har ni några liknande "måsten" för att julstämningen skall infinna sig på riktigt
Börjar tro att det egentligen handlar om dofter för min del? Julen är förknippad med doften av vörtbröd...
Skinka kan man ju äta till påsk, och snaps och sill slinker gärna ner under midsommar - också
Men vörtbröd är bara förknippat med jul, och ett måste på mitt julbord för att rätt stämning skall infinna sig.
Har ni några liknande "måsten" för att julstämningen skall infinna sig på riktigt