Porrbio Stockholm

casperyoung

Ny medlem
Kön
Man
Har bara varit på US-video ligger på Regeringsgatan 76. Var väl okej men det finns bättre Club Kino på Döbelnsgatan 4?? http://www.kino.se/ ska vara bra har jag hört 100kr tror jag det kostar där du får komma å gå hela dan. Blue vision ska också vara ok.
/Casperyoung

I Love you!
 

casperyoung

Ny medlem
Kön
Man
Kör på Blue Star som ligger på norrlandsgatan bästa stället enligt min mening att runka i grupp på. Fin salong bara att tuta å köra.
Edit:ligger på norrlandsgatan 26.

/Casperyoung

I Love you!
 

pornlovr

Medlem
Kön
Man
Porrställen i stan:
US Video - nya ombyggda nonstoppen har bra filmvisning med tv-skärmar i bra kvalitet. tyvärr har stället stark bögprägel, men för dom som gillar det är det förstås bara bra. jag som är helt hetero önskar att de gör en del av nonstoppen till hetero-del o resten får vara för bögar. Kanske vi är flera som kan snacka med personalen om det. Avdelningen med bås där man väljer film o betalar med smart-card el kontant är suveränt bra. Sägs vara den modernaste i Europa. Jag brukar runka i nån av dubbelkabinerna. Om nån vill hänga med så svara här så kan vi runka o kåtsnacka ihop - men inget åt böghållet - vill träffa andra som älskar porr o porrtjejer.

Blue Star - stans bästa porrbio för verkliga porrdiggare. visar bra heterofilmer i salongen o dessutom film i smårum, ca 20 samtidigt så man kan gå runt o runka till olika filmer. Bra stämning med mest hetero-snubbar även om en o annan bög tyvärr. Mkt bra ställe för nakenrunk o sjysst personal. Bra butik o betalkabiner finns oxå.

Blue Vision - nästan lika bra som Blue Star på det mesta, men totalbetyget blir klart lägre än Blue Star

Catwalk/Eros - med striptease-avd en trappa ner, som jag tyvärr inte besökt på länge. Flera av de mest kända svenska porrtjejerna o några utländska har jobbat där. Eros är filmavd med nonstop. Eg mkt bra men ibland dåligt skött med trasiga tv etc. Ibland lite skumma typer tyvärr som går där. Eros/Catwalk kunde vara stans bästa porrställe - men en stor uppryckning behövs.

Ska skriva om fler porrställen senare. Fråga gärna om ni undrar nåt
 

skumma

Välbekant medlem
Ålder
49
Kön
Man
Har alltid varit lite nyfiken på porrbio. Blue Star låter som ett sjysst ställe. Men...nu är det så att jag sitter i rullstol. Hur är det med trappor etc?

Tack för svar...
 

shack

Aktiv medlem
Kön
Man
Både Blue Star och US Video ligger i källare med rätt taskiga trappor ned. Blue Vision på Fridhemsgatan ligger i gatuplan, men jag minns inte om de har något annat än kabiner där.

/Shack
 

pornlovr

Medlem
Kön
Man
jodå de visar film på storskärmar i salong på blue vision - allt i gauplanet. Filmavd på Catwalk ligger oxå i gatuplan - stripp-avd en trappa ner däremot
 
Toppen