Vi som älskar ÄKTA amatörsex

Amadeus

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
Finns rätt många filmer med oftast kvinnliga amatörer som antigen ensamma eller tillsammans med några andra kvinnor onanerar. Tror att de kommer på riktigt, en porrstjärna spelar ofta över och skriker så högt hon kan. Vet att en del kvinnor rätt så många låter lite när det har som skönast men det finns ju gränser.
 

Amadeus

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
När man ser en handtralla en kvinna som ger mannen njutning tills han kommer och sprutar. Tittar man på åldern på kvinnan verkar det vara stor skillnad.
En yngre kvinna kanske fortfarande är vacker även om jag själv föredrar äldre kvinnor. Men de äldre kvinnorna vet vad de gör mannen brukar kanske inte komma snabbare, men kraftigare och starkare sprut. Gäller även mig själv äldre kvinnor har ofta erfarenhet, nu låter det som jag haft jättemånga.
Stämmer kanske inte riktigt men en del kvinnor tycker inte att petting eller onani är riktig otrohet.
 

Amadeus

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
Hittat en del filmer med amatörer där det står oskuld på olika språk. Tror man måste vara 18år för att vara med i en porrfilm.
Det finns oskulder på 18år men att de skulle förlora den i en porrfilm är inte troligt, vore ledsamt om det vore sant. Det är så mycket mer än bara in ut skjuta spruta när det gäller sex och kärlek.
 

mästerrunkaren

Välbekant medlem
Kön
Man
Last edited:

Boner

Medlem
Var tvungen och köra detta på repeat tills jag sprutade! :p

En ung blondin som vet hur man ska positionera sig när det är dags att bli knullad bakifrån. Blir verkligen kåt av när en tjej ställer sig på alla fyra med benen brett isär och svankar så fittan nästan pekar uppåt. Det kroppsspråket säger typ att hon är 100% redo att bli påsatt bakifrån, dessutom en mycket trevlig syn för den som sätter på :p Hennes fitta ser dessutom ut att vara precis lagom taight så de inre blygdläpparna omsluter hans kuk varje gång han drar ut den. Hans hårda kuk och hennes fitta ser ut att vara en riktig perfect match!

https://www.homepornking.com/video/6/292/14577/728835/?th=2
 
Toppen