Rastplatstoaletter

Status
Stängd för vidare inlägg.

Sugenkille

Medlem
Ålder
64
Kön
Man
Nån som nyligen har träffat någon på någon rastplats runt södra Dalarna- norra Västmanland eller något bad och kan tipsa om platsen. Gillar spontana uteträffar nu på sommaren…
 

Lojo52

Välbekant medlem
Kön
Man
Full fart vid Mora Stenar i eftermiddags!

Kom fram till Mora Stenar och parkerade, kliver ur bilen och det första jag ser är en bil uppe vid stora grinden, det var full aktivitet, paret knullade o sög i bilen, och utanför bilen bakifrån, en skara män stod bredvid och de runkade säkert, jag kollade på avstånd, en trevlig titt blev det. :)
 

Kåta Janne

Medlem
Kön
Man
Skövde Våmbs rastplats där är det tät trafik.
Finns en stig på höger sida där alla killar går in.
Även på utsiktsplatsen förekommer det träffar.
 

Bokatan

Medlem
Vet inte vad rastplatsen heter men E4 precis innan Jönköping söderifrån hade jag en väldigt skön runkstund igår nere vid sjön. Jag såg att det satt en man en bit från sjön vid några träd och buskar och när jag gick förbi honom så såg jag att han hade kuken framme å runkade, han tittade på mig och log å frågade om jag ville, jag tänkte vadfan nångång måste man våga, så jag stannade och gick fram till honom och krånglade upp byxorna med darriga händer. Han skrattade å sa nervös något å så tog han min lilla halvslaka kuk i handen och snabbt in i sin mun. Den blev stenhård direkt å jag sa att slutar han inte nu så sprutar jag, han släppte mig och jag lutade mig mot trädet helt skakig och försökte slappna av så det inte skulle gå. Han ställde sig upp och jag tog hans hårda k min hand och började runka samtidigt runkade han mig och det tog inte lång stund innan jag sprutade rakt ut och han strax efter mig. Han satte sig ner igen och jag drog upp byxorna å gick till bilen fortfarande skakig över vad som hänt.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen