När började ni att onanera?

loadedgun

Aktiv medlem
Kön
Man
Jag började att runka med kompisar och mycket själv när jag var runt 6 år. Minns att man runkade tills det inte gick mer för att det pirrade så mycket i kuken och att kåtheten la sig. Men mina kompisar runkade inte så utan de hade på sin höjd lite hård kuk.
 

Jinhou

Medlem
Kön
Man
Jag började som 5-6 åring (gick på förskolan) efter att jag och en kompis hittat en porrfilm som kompisens brosa hade gömt på sitt rum. Kommer fortfarande ihåg en speciell sekvens ur filmen, den har satt sig som ett brännmärke i mitt minne.
 

Nylontrans

Medlem
Kön
Man
Jag började runka när jag var 12 år. Men mitt livs första utlösning fick jag inte under ett runk.
Min första utlösning kom när jag lekte med mammas underkläder. Jag smekte min kuk med ett par tunna nylonstrumpor. Lät det skira nylonet sakta svepa över kuken. Bara nylontyget mot kuken, inga händer inblandade, Det var vansinnigt skönt. Plötsligt kom en njutningsexplosion som vällde upp genom kroppen och strålar av sperma vällde ut ur kuken och hamnade på strumporna. Jag var då 12 år.
Efter det hade jag många utlösningar på liknande sätt. Det var först några månader senare som jag började runka. Och det var faktiskt min mamma som lärde mig runka. Hon visade hur jag skulle göra.
 
När jag var 12, råkade få tag på en porrbok som en släkting lagt i en kasse med böcker! Öppnade den, läste och det var sköna berättelser med stunder mellan män/kvinnor och män/män! Kände hur kuken växte och började dra i den, kom skönt i kalsongerna........
 
Toppen