Häftigaste minnet med runkpolare?

Skojjigt

Medlem
Jag och en kompis runkade alltid när vi va i 11-12 års åldern. En helg skulle vi vara FF och som vanligt runkade vi. Vi började med en bastu där vi runkade. Sen när vi duschade så duschade vi tillsammans och började då runka varandra. Det ena ledde till det andra och helt plötsligt står han på knä och suger mig. Den helgen förlorade vi båda våra oskulder och vi knullade som två små kaniner hehe. Fina minnen som vi pratat mycket om i efterhand.
 

Vildballe

Aktiv medlem
Kön
Man
DEL 1

Heheh så var det långhelg å man går å är ständigt småkåt särskilt när man minns gamla minnen...
Det är något speciellt med de där första åren när hormonerna slår till och sexdrifterna vaknar till liv.

Så detta blir en ganska långdragen text om hur det var för mig och hur jag upplevde den första tiden som ett kåt-odjur. X-D

Tror jag gick i 4:e klass när de första pubishåren tittade fram i skrevet, men det tog tills 5:e klass tills jag verkligen kunde börja runka på riktigt. Hade sett och fattat på andra att man skulle kunna dra tillbaka förhuden helt bakom ollonet och jag tror det tog några veckor från jag började tänja på skinnet tills det en dag på en toalett plötsligen hände. Vill minnas att jag fick skvätta kallt vatten på kuken för att inte få stånd för då blev det alldeles för tight att dra bak.

Men wow det är ändå en milstolpe när man gör det första gången..( Så jädra individuellt också, en del har alltid kunnat göra det men jag fick kämpa några veckor för att komma i mål ) ^^.
Visste ju vad ett ollon var men ändå rätt sjukt att få se en del av sitt kön för första gången liksom.. Å inte så jättefräscht första gången med "klägget" som sitter i mellan , men men puberteten skall ju vara så i början , alltså lite ofräsch innan allt är "up and running".
Tror jag fick en sån egoboost av detta då att jag genast fick stånd och då fick man gå med den tillbakadragen tills den behagade slakna igen..Detta var lite en utmaning i säg då ollonet är superkänsligt första gången och minsta gnidande mot kalsongernas tyg skickade "halvsköna blixtar " genom hela kroppen.

I 5e klass så var vi alltid ett gäng killar som stannade kvar i duschen extra länge. Minns en kille som blommade ut tidigt, han hade en ordentlig buske runt könet redan och tror hans kuk var närmare 19 cm som hård.
Tror detta är ganska vanligt att det oftast är en lite äldre kille eller iallafall någon som är lite mer utvecklad som visar resten av killarna hur det går till. Han satt lutat mot golvet och väggen i duschen och runkade sin grova kuk i ett fast hammargrepp. Vi andra som inte riktigt var där än kollade på i förundran hur han fortsatte ända tills han började rycka i hela kroppen, andas tyngre och tyngre tills han var helt utmattad å flämtandes flackade med blicken.
Han hade antagligen inte runkat så länge än för det var ungefär en och en halv droppe som försiktigt kröp fram då.
Tror det var på mellanstadiet hade en klasskamrat vi snackade jämt sex hade väl pillat på kukarna och snackat om hur det var att spruta men hade inte fått förhuden över ollonet än, en dag när vi gick hem sa vi att försöka han hade redan fått fram sitt ollon sedan tidigare, när vi kom till honom så tog vi fram kukarna och började runka, jag var rätt snabbt lite hård så det spände i ollonet när förhuden spände mot ollonet man kunde ana ollonet nu och det kom lite vätska, drog tillbaka huden mer och mer så mer av ollonet syntes, kompis sa dra tillbaka det nu och det glömmer jag alldrig när det ploppade till när förhuden drogs över ollonkanten sjukt skönt sen vart det runkstund varje dag vi gick hem från skolan under en tid
 

D1gg3r

Ny medlem
Jag o grannen brukade träffas på sommarloven o antingen sova i tält på deras tomt lr i husvagnen, om den stod hemma. Vi brukade ta ut porrtidningar, studera dom noga o runka tillsammans. Vi provade ibland att ta på varandra, stå på alla 4 o låta den andre gnida sin kuk mellan skinkorna utan att penetrerar ngt, utan bara "skink-runka".
Vi var unga då, säkert inte mer än 13-14 år. Men otroligt spännande, lite förbjudet (mitten på 80-talet) men sköna stunder.
Det var kul att utforska, prata om fantasier o samtidigt runka tillsammans, helt ogenerat.
 

Cumbaths

Välbekant medlem
Jag och en kompis brukade runka tillsammans i princip så ofta vi kunde, typ varje gång vi träffades. Vi hade inga hämningar och skämdes inte för vad vi höll på. Vi var båda hetero men tonårshormoner och hög sexlust måste ut på något sätt. Detta var innan internet så vi brukade ha varsin porrtidning där vi kommenterade bilderna.
Häftigaste minnet var i alla fall under en övernattning där vi låg och runkade rätt så nära varandra. Plötsligt får vi båda infallet att gnugga ollonen mot varandra. Hade aldrig känt en sådan otrolig kåthet i hela kroppen innan. Tog inte många sekunder innan vi båda sprutade varsin stor sats mot varandra.
Tyvärr så utforskade vi inte mer och vi tappade även kontakten med tiden. Så här i efterhand önskar jag att vi hade haft mer tid tillsammans, saknar att runka ihop med en kille. Hade gärna velat köra mer kuk mot kuk och liknade. Jag har haft kontakt med killar på BC men det har mest runnit ut i sanden.
Vilken fin återberättelse. Känner igen mig. Läs mitt minne om min runkvön om du har lust och kommentera gärna:

Inlägg i diskussionen 'Hur många här har en runkpolare?'
https://www.onanera.se/threads/hur-många-här-har-en-runkpolare.320917/post-411487
 

Emmy

Välbekant medlem
Kön
Kvinna
När jag var 13-14 lyckades jag vid ett par tillfällen locka med mig pojkar till att onanera med löftet om att de fick se min fitta och se mig också onanera, jag har även gjort det med tjejkompisar. längre upp i tonåren så var det killarna som tjatade in mig i såna sällskap, jag blev väl lite mer återhållsam och svårövertalad i 15-17 årsåldern.
 

Amadeus

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
Det med att få se en tjejs fitta från ca10års åldern några år framöver hände ibland.
Det var väl intresserad av våra penisar som började växa och få könshår.
De var inte alltid tjejerna onanerade men kunde sära på benen och sära lite på blygdläpparna som man såg rakt in.
Fick aldrig med mig någon tjej ensam på den tiden, det gillade se oss runka sedan när man började spruta så blev det för svårt och kladdigt rann ut i sanden.
 

Man90

Ny medlem
Hade en styvbror förr innan våra föräldrar skildes. Han såg mig med stånd en gång i 13-14 års åldern och blev tydligen nyfiken. Helt plötsligt satt han bredvid mig i sängen när vi tittade på tv och efter en stund tog han mig på kuken. Blev chockad först och frågade vad han höll på med. Han sa inget utan började runka mig lite lätt. Va så skönt och lät han fortsätta. Sen började jag runka honom. Efter det höll på på till 18-19 års ålder. Bästa minnet jag kommer på nu är när jag vaknar av att han runkar min hårda kuk. Ett annat minne när han kom in i duschen när vi va ensamma hemma och började ta på mig när jag stod där naken. Vi hade många sköna stunder ihop när vi träffades
 

Man90

Ny medlem
När jag var 13-14 lyckades jag vid ett par tillfällen locka med mig pojkar till att onanera med löftet om att de fick se min fitta och se mig också onanera, jag har även gjort det med tjejkompisar. längre upp i tonåren så var det killarna som tjatade in mig i såna sällskap, jag blev väl lite mer återhållsam och svårövertalad i 15-17 årsåldern.
Var det svårt att locka med? Mig hade du fått med direkt så nyfiken och kåt jag va i den åldern
 

Spelmannen

Aktiv medlem
Kön
Man
Första gången jag runkade med en polare så satt vi o värmde för att gå ut på krogen. Vi var väll i 25-års åldern. När vi duckit ett tag hämtade han en porrfilm i sin väska och sa att han hade hittat en riktigt knasig p-rulle. På den tiden kunde man hitta rätt underliga saker. Den var från 70-talet och tjejen som var med var helt klart lite förståndshandikappad. Den var lite corny men jag blev i alla fall kåt. Mest därför att det var upphetsande att se med honom.
Jag viste inte om det var ok att bara dra fram kuken o börja runka så jag gick försiktigt fram. Började med att smeka kuken utanför byxorna o se hur han reagerade. Efter några minuter följde han mitt exempel. Var så otroligt upphetsande när jag började och inte visste om han skulle hänga på. Drog sedan ner handen i brallorna och smekte. Väntade. Pulsen slog så att det kändes som det ekade i hela kvarteret. Väntade lite till sen följde han efter. Knäppte upp byxorna, runka i kalsongerna. Väntade. Bultande puls. Han hängde på. Drog fram kuken och runkade öppet. Han sneglade och sneglade. Väntade och väntade. Fick runka lååångsamt för att inte komma. Tillslut tar han fram sin kuk. Den är kort, tjock och bakåtböjd. Höll på att sprängas.
Vi började kommentera filmen. Vilka fittor och bröst vi tyckte tyckte var mest porrig och så. Till slut kunde jag inte hålla mig längre. Med blicken stadigt fokuserad på hans uppsvällda kuk sprutade jag över hela överkroppen. På slutet av min orgasm började han också. Ryckte som bara den, och våg efter våg av spärma sprutade ur hans kuk. Efter det gick vi ut men ingen av oss hookade upp med en tjej. Ganska ordentligt fulla gick vi hem till mig. Nu plockade jag fram min låda med p-rullar och vi började runka igen. Efter ett tag kunde jag inte hålla fingrarna i styr utan greppade hans sköna kuk o började runka. Han tog min direkt. Sedan satt vi och runkade varandra. När en var på väg att komma varnade vi varandra, så vi kunde sakta in. Låg på gränsen länge. Säkert i två timmar. Så klart var det jag som kom först. Han kort därefter. Mins känslan av hans spärma när jag gned in hans kuk med den. Också hur det ryckte i hans kuk när han kom.
Vi har runkat o sugit många gånger sedan dess, men denna första gång var mest upphetsande och skönast. Men första gången jag sög honom var också en häftig upplevelse. Skulle vilja suga kuk minst en gång i veckan men blir tyvärr väldigt sällan numera. Men en pulserande kuk som fyller ens mun med spärma är en så skön upplevelse.
 

Lojo52

Välbekant medlem
Kön
Man
Första gången jag runkade med en polare så satt vi o värmde för att gå ut på krogen. Vi var väll i 25-års åldern. När vi duckit ett tag hämtade han en porrfilm i sin väska och sa att han hade hittat en riktigt knasig p-rulle. På den tiden kunde man hitta rätt underliga saker. Den var från 70-talet och tjejen som var med var helt klart lite förståndshandikappad. Den var lite corny men jag blev i alla fall kåt. Mest därför att det var upphetsande att se med honom.
Jag viste inte om det var ok att bara dra fram kuken o börja runka så jag gick försiktigt fram. Började med att smeka kuken utanför byxorna o se hur han reagerade. Efter några minuter följde han mitt exempel. Var så otroligt upphetsande när jag började och inte visste om han skulle hänga på. Drog sedan ner handen i brallorna och smekte. Väntade. Pulsen slog så att det kändes som det ekade i hela kvarteret. Väntade lite till sen följde han efter. Knäppte upp byxorna, runka i kalsongerna. Väntade. Bultande puls. Han hängde på. Drog fram kuken och runkade öppet. Han sneglade och sneglade. Väntade och väntade. Fick runka lååångsamt för att inte komma. Tillslut tar han fram sin kuk. Den är kort, tjock och bakåtböjd. Höll på att sprängas.
Vi började kommentera filmen. Vilka fittor och bröst vi tyckte tyckte var mest porrig och så. Till slut kunde jag inte hålla mig längre. Med blicken stadigt fokuserad på hans uppsvällda kuk sprutade jag över hela överkroppen. På slutet av min orgasm började han också. Ryckte som bara den, och våg efter våg av spärma sprutade ur hans kuk. Efter det gick vi ut men ingen av oss hookade upp med en tjej. Ganska ordentligt fulla gick vi hem till mig. Nu plockade jag fram min låda med p-rullar och vi började runka igen. Efter ett tag kunde jag inte hålla fingrarna i styr utan greppade hans sköna kuk o började runka. Han tog min direkt. Sedan satt vi och runkade varandra. När en var på väg att komma varnade vi varandra, så vi kunde sakta in. Låg på gränsen länge. Säkert i två timmar. Så klart var det jag som kom först. Han kort därefter. Mins känslan av hans spärma när jag gned in hans kuk med den. Också hur det ryckte i hans kuk när han kom.
Vi har runkat o sugit många gånger sedan dess, men denna första gång var mest upphetsande och skönast. Men första gången jag sög honom var också en häftig upplevelse. Skulle vilja suga kuk minst en gång i veckan men blir tyvärr väldigt sällan numera. Men en pulserande kuk som fyller ens mun med spärma är en så skön upplevelse.
Härligt
 

Cumbaths

Välbekant medlem
Jag har tidigare beskrivit hur jag och min vän ägnade åren runt 1990 till att upptäcka porr och onani tillsammans
https://www.onanera.se/threads/hur-många-här-har-en-runkpolare.320917/post-411487

https://www.onanera.se/threads/hur-många-här-har-en-runkpolare.320917/post-411487

Min kompis lantställe var platsen för många trevliga gemenamma runkstunder och jag nappade nästan alltid när jag blev utbjuden dit på somrarna.

En riktigt varm eftermiddag i juli när jag hade vistats där en vecka, var hans föräldrar tvungna att åka hem över dagen vilket innebar vi hade stället för oss själva. Att ha tillbringat nästan en vecka tillsammans med hans familj utan att ha haft chansen att lätta på trycket var plågsamt och det fanns en hel del uppdämd sexuell frustration (liksom, rent fysiskt sett, en hel del sperma samlade i min testiklar!). Ett par dagar till och jag hade nog drabbats av nattlig spontan utlösning!

Efter att de hade åkt så åt vi lunch och tog ett par öl tillsammans och sedan la vi oss på solstolar på gräsmattan i våra badbyxor. Jag slumrade till i solskenet ett tag och när jag vaknade såg jag att min kompis var naken. Ingenting sades, jag tog bara tyst av mig mina egna shorts jag med. Vi fortsatte att ligga på våra handdukar helt nakna (förutom solglasögon) i ytterligare en kvart eller så. Naturligtvis var jag förväntansfull eftersom jag visste vad som nu var på gång. När jag så småningom tittade över på min vän hade hans penis vuxit i storlek. Min kåthet ökade och jag började sakta röra min kuk som även den börjat styvna till.

Efter ytterligare ett par minuter onanerade vi båda. Långsamma, djupa rörelser – inget annat var möjligt i värmen. Mina näsborrar fylldes med en härlig kombination av dofter: svett, solkräm, nyklippt gräs och försats. Det fanns ingen att torka av sig på så när det blev för klibbigt slickade jag bara av mina fingrar. Jag fick snart utlösning och det mesta av satsen hamnade på magen och händerna. Min vän tog lite längre tid på sig att komma men när han väl bidrog ställningen (och till viss del den uppdämnda lusten) att kraften av det första strålen träffade honom i ansiktet. "Tur att jag hade glasögon på mig!" skrattade han.

Det var alldeles för hett (i ordets alla bemärkelser) för att fortsätta i solen så vi gick in och tog en dusch. Uppfräschade och återupplivade var vi snart igång igen. Nu satt vi nakna under taket på verandan och tog fram olika tidningar som vi hade tagit med oss från stan. För att få upp ståndet igen tittade jag i en riktig favorit-ett CC-nummer med Lisa Lipps som alltid hade en "positiv inverkan" om man säger så.
. . .
När erektionen väl var tillbaka så fokuserade jag sedan på ett då nyinköpt nummer av Foxy Lady och i synnerhet på bildsetet med en vacker blondin i vita underkläder, den legendariska franska porrstjärnan Marilyn Jess

.Under tiden koncentrerade sig min vän på en Private bildserie med den häpnadsväckande söta omslagsflickan Tabatha Cash och hennes holmgång med fem killar:
.
Marilyn triggade något djupt liggande i mig (varför har vissa modeller den omedelbara effekten och andra inte?) och det tog inte lång förrän jag kände att det var dags att komma igen. Alla eventuella tveksamheter rörande min personliga spermiebank var ogrundade - här fanns mer att ge. Jag sa: ”Åh gud...jag tror att jag är redo att komma för henne nu. Hur nära är du?" Han svarade "Inte ännu...men vänta!" Och sedan sträckte han sig fram och tog tag i min penis och började runka den åt mig så att jag bara kunde koncentrera mig på Marilyn. Det tog inte lång tid innan han förde mig över kanten. Till hans förtjänst runkade han mig genom hela orgasmen. Det blev ganska kladdigt och det var så skönt att bara koncentrera sig på tjejen och utlösningen ( "Uuuh, Marilyn , jag kommer för dig!" stönade jag rätt ut) samtidigt som någon annan gjorde grovarbetet!

Utmattad så lutade jag mig tillbaka och betraktade min vän som återupptog sitt runkande för Tabatha. Det faktum att hans händer fortfarande var fulla av min sperma som han nu använde som glidmedel på sin egen kuk väckte min kåthet igen.

Så pass mycket att när bilderna på Tabathas spermabad blev för mycket för honom och han höll på att komma, hade jag blivit halvhård igen. Vi ställde oss upp och runkade framför varandra med tidningen mellan oss på trädgårdsbordet. Korselden som sedan följde kladdade till det ytterligare - jag blir fortfarande upphetsad av att minnas synen av varandras sperma i våra respektive pubeshår. Våra lustfyllda stönanden och flåsanden måste ha hörts i flera kilometer om någon varit tillräckligt nära dvs.

Ett lite bitterljuvt minne eftersom det här var en av de sista gångerna vi onanerade tillsammans. Onani och porr som en helt naturlig och central del av mitt liv befästes under dessa år och har fortsatt att vara det fram till nu. Och det har jag till stor del att tacka min runkvän för!
 
Last edited:

snorpi

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
Jag har tidigare hur jag och min vän ägnade åren runt 1990 till att upptäcka porr och onani tillsammans
https://www.onanera.se/threads/hur-många-här-har-en-runkpolare.320917/post-411487


https://www.onanera.se/threads/hur-många-här-har-en-runkpolare.320917/post-411487



Min kompis lantställe var platsen för många trevliga gemenamma runkstundet och jag nappade nästan alltid när jag blev utbjuden dit på somrarna.

En riktigt varm eftermiddag i juli när jag hade vistats där i en vecka, var hans föräldrar tvungna att åka hem över dagen vilket innebar vi hade stället för oss själva. Att ha tillbringat nästan en vecka tillsammans med hans familj utan att ha haft chansen att lätta på trycket var plågsamt och det fanns en hel del uppdämd sexuell frustration (liksom, rent fysiskt sett, en hel del sperma samlade i min testiklar !). Ett par dagar till och jag hade nog drabbats av nattlig spontan utlösning!

Efter att de hade åkt så åt vi lunch och tog ett par öl tillsammans och sedan la vi oss på solstolar på gräsmattan i våra badbyxor. Jag slumrade till i solskenet ett tag och när jag vaknade såg jag att min kompis var naken. Ingenting sades, jag tog bara tyst av mig mina egna shorts jag med. Vi fortsatte att ligga på våra handdukar helt nakna (förutom solglasögon) i ytterligare en kvart eller så. Naturligtvis var jag förväntansfull eftersom jag visste vad som nu var på gång. När jag så småningom tittade över på min vän hade hans penis vuxit i storlek. Min kåthet ökade och jag började sakta röra min kuk som även den börjat styvna till.

Efter ytterligare ett par minuter onanerade vi båda. Långsamma, djupa rörelser – inget annat var möjligt i värmen. Mina näsborrar fylldes med en härlig kombination av dofter: svett, solkräm, nyklippt gräs och försats. Det fanns ingen att torka av sig på så när det blev för klibbigt slickade jag bara av mina fingrar. Jag fick snart utlösning och det mesta av satsen hamnade på magen och händerna. Min vän tog lite längre tid på sig att komma men när han väl bidrog ställningen (och till viss del den uppdämnda lusten) att kraften av det första strålen träffade honom i ansiktet. "Tur att jag hade glasögon på mig!" skrattade han.

Det var alldeles för hett (i ordets alla bemärkelser) för att fortsätta i solen så vi gick in och tog en dusch. Uppfräschade och återupplivade var vi snart igång igen. Nu satt vi nakna under taket på verandan och tog fram olika tidningar som vi hade tagit med oss från stan. För att få upp ståndet igen tittade jag i en riktig favorit-ett CC-nummer med Lisa Lipps som alltid hade en "positiv inverkan" om man säger så.
. . .
När erektionen väl var tillbaka så fokuserade jag sedan på ett då nyinköpt nummer av Foxy Lady och i synnerhet på bildsetet med en vacker blondin i vita underkläder, den legendariska franska porrstjärnan Marilyn Jess

.Under tiden koncentrerade sig min vän på en Private bildserie med den häpnadsväckande söta omslagsflickan Tabatha Cash och hennes holmgång med fem killar:
.
Marilyn triggade något djupt liggande i mig (varför har vissa modeller den omedelbara effekten och andra inte?) och det tog inte lång förrän jag kände att det var dags att komma igen. Alla eventuella tveksamheter rörande min personliga spermiebank var ogrundade - här fanns mer att ge. Jag sa: ”Åh gud...jag tror att jag är redo att komma för henne nu. Hur nära är du?" Han svarade "Inte ännu...men vänta!" Och sedan sträckte han sig fram och tog tag i min penis och började runka den åt mig så att jag bara kunde koncentrera mig på Marilyn. Det tog inte lång tid innan han förde mig över kanten. Till hans förtjänst runkade han mig genom hela orgasmen. Det blev ganska kladdigt och det var så skönt att bara koncentrera sig på tjejen och utlösningen ( "Uuuh, Marilyn , jag kommer för dig!" stönade jag rätt ut) samtidigt som någon annan gjorde grovarbetet!

Utmattad så lutade jag mig tillbaka och betraktade min vän som återupptog sitt runkande för Tabatha. Det faktum att hans händer fortfarande var fulla av min sperma som han nu använde som glidmedel på sin egen kuk väckte min kåthet igen.

Så pass mycket att när bilderna på Tabathas spermabad blev för mycket för honom och han höll på att komma, hade jag blivit halvhård igen. Vi ställde oss upp och runkade framför varandra med tidningen mellan oss på trädgårdsbordet. Korselden som sedan följde kladdade till det ytterligare - jag blir fortfarande upphetsad av att minnas synen av varandras sperma i våra respektive pubeshår. Våra lustfyllda stönanden och flåsanden måste ha hörts i flera kilometer om någon varit tillräckligt nära dvs.

Ett lite bitterljuvt minne eftersom det här var en av de sista gångerna vi onanerade tillsammans. Onani och porr som en helt naturlig och central del av mitt liv befästes under dessa år och har fortsatt att vara det fram till nu. Och det har jag till stor del att tacka min runkvän för!

Mmm den Franska skönheten Tabatha Cash är även hon en av mina 90-tals favorit tjejer :love:
 

RunkGubbe

Välbekant medlem
Kön
Man
Jag har tidigare beskrivit hur jag och min vän ägnade åren runt 1990 till att upptäcka porr och onani tillsammans
https://www.onanera.se/threads/hur-många-här-har-en-runkpolare.320917/post-411487

https://www.onanera.se/threads/hur-många-här-har-en-runkpolare.320917/post-411487

Min kompis lantställe var platsen för många trevliga gemenamma runkstunder och jag nappade nästan alltid när jag blev utbjuden dit på somrarna.

En riktigt varm eftermiddag i juli när jag hade vistats där en vecka, var hans föräldrar tvungna att åka hem över dagen vilket innebar vi hade stället för oss själva. Att ha tillbringat nästan en vecka tillsammans med hans familj utan att ha haft chansen att lätta på trycket var plågsamt och det fanns en hel del uppdämd sexuell frustration (liksom, rent fysiskt sett, en hel del sperma samlade i min testiklar!). Ett par dagar till och jag hade nog drabbats av nattlig spontan utlösning!

Efter att de hade åkt så åt vi lunch och tog ett par öl tillsammans och sedan la vi oss på solstolar på gräsmattan i våra badbyxor. Jag slumrade till i solskenet ett tag och när jag vaknade såg jag att min kompis var naken. Ingenting sades, jag tog bara tyst av mig mina egna shorts jag med. Vi fortsatte att ligga på våra handdukar helt nakna (förutom solglasögon) i ytterligare en kvart eller så. Naturligtvis var jag förväntansfull eftersom jag visste vad som nu var på gång. När jag så småningom tittade över på min vän hade hans penis vuxit i storlek. Min kåthet ökade och jag började sakta röra min kuk som även den börjat styvna till.

Efter ytterligare ett par minuter onanerade vi båda. Långsamma, djupa rörelser – inget annat var möjligt i värmen. Mina näsborrar fylldes med en härlig kombination av dofter: svett, solkräm, nyklippt gräs och försats. Det fanns ingen att torka av sig på så när det blev för klibbigt slickade jag bara av mina fingrar. Jag fick snart utlösning och det mesta av satsen hamnade på magen och händerna. Min vän tog lite längre tid på sig att komma men när han väl bidrog ställningen (och till viss del den uppdämnda lusten) att kraften av det första strålen träffade honom i ansiktet. "Tur att jag hade glasögon på mig!" skrattade han.

Det var alldeles för hett (i ordets alla bemärkelser) för att fortsätta i solen så vi gick in och tog en dusch. Uppfräschade och återupplivade var vi snart igång igen. Nu satt vi nakna under taket på verandan och tog fram olika tidningar som vi hade tagit med oss från stan. För att få upp ståndet igen tittade jag i en riktig favorit-ett CC-nummer med Lisa Lipps som alltid hade en "positiv inverkan" om man säger så.
. . .
När erektionen väl var tillbaka så fokuserade jag sedan på ett då nyinköpt nummer av Foxy Lady och i synnerhet på bildsetet med en vacker blondin i vita underkläder, den legendariska franska porrstjärnan Marilyn Jess

.Under tiden koncentrerade sig min vän på en Private bildserie med den häpnadsväckande söta omslagsflickan Tabatha Cash och hennes holmgång med fem killar:
.
Marilyn triggade något djupt liggande i mig (varför har vissa modeller den omedelbara effekten och andra inte?) och det tog inte lång förrän jag kände att det var dags att komma igen. Alla eventuella tveksamheter rörande min personliga spermiebank var ogrundade - här fanns mer att ge. Jag sa: ”Åh gud...jag tror att jag är redo att komma för henne nu. Hur nära är du?" Han svarade "Inte ännu...men vänta!" Och sedan sträckte han sig fram och tog tag i min penis och började runka den åt mig så att jag bara kunde koncentrera mig på Marilyn. Det tog inte lång tid innan han förde mig över kanten. Till hans förtjänst runkade han mig genom hela orgasmen. Det blev ganska kladdigt och det var så skönt att bara koncentrera sig på tjejen och utlösningen ( "Uuuh, Marilyn , jag kommer för dig!" stönade jag rätt ut) samtidigt som någon annan gjorde grovarbetet!

Utmattad så lutade jag mig tillbaka och betraktade min vän som återupptog sitt runkande för Tabatha. Det faktum att hans händer fortfarande var fulla av min sperma som han nu använde som glidmedel på sin egen kuk väckte min kåthet igen.

Så pass mycket att när bilderna på Tabathas spermabad blev för mycket för honom och han höll på att komma, hade jag blivit halvhård igen. Vi ställde oss upp och runkade framför varandra med tidningen mellan oss på trädgårdsbordet. Korselden som sedan följde kladdade till det ytterligare - jag blir fortfarande upphetsad av att minnas synen av varandras sperma i våra respektive pubeshår. Våra lustfyllda stönanden och flåsanden måste ha hörts i flera kilometer om någon varit tillräckligt nära dvs.

Ett lite bitterljuvt minne eftersom det här var en av de sista gångerna vi onanerade tillsammans. Onani och porr som en helt naturlig och central del av mitt liv befästes under dessa år och har fortsatt att vara det fram till nu. Och det har jag till stor del att tacka min runkvän för!
Härlig läsning och skönt att runka till
 
Last edited:

kåtinorr

Ny medlem
Inget spektakulärt, men berättar gärna om senaste mötet med en annan man! Vi hade haft kontakt på BC och skrivit fram och tillbaka lite gran. Båda ville vara anonyma. Nu i sommar så bjöd jag hem snubbar rätt regelbundet, då klädde vi alltid av oss och kollade på porr i vardagsrummet tillsammans. Kändes lite som att jag drev en porrbio i somras! Men nu har jag tagit in en inneboende för att dryga ut hyran, däså den eran är över.

På grund av detta så bestämdes det att vi skulle ses hos honom. Det var en dag efter jobbet, och man var helt slut i kroppen. Så jag får en adress, och jag svarar att han ska sätta på något kul på tv'n. Det var otroligt pirrigt att stå och vänta på att han skulle öppna porten till hans lägenhet. Möts av en äldre man, kanske ~50 år. Jag kommer in till hans lägenhet och sliter snabbt av mig skorna. Väl i soffan så sticker jag långsamt ner handen innanför byxorna samtidigt som han sätter på en härlig porrrulle. En söt ung brunett som blir knullad för att hon fuskade på poker.

Vi väntar lite med att ta fram kukarna, man vill ju dra ut spänningen lite. Men till sist drar jag av mig tröjan och hasar ner byxorna. Jag blir så kåt av att visa upp mig för någon annan, och kuken håller på att sprängas bara efter 3~4 minuter. Får kämpa för att dra ut på njutningen. Den andra killen är också riktigt nära, och vi båda skrattar åt att man kan fan inte komma än!

Han har en härlig kuk, så kunde inte hjälpa att fråga om han ville ha hjälp. Det ville han, och vi hjälptes sedan åt växelvis och ibland samtidigt att runka av varandra, jag kände hur hans försats började rinna längst mina fingrar. Efter kanske ~25 min kan vi inte längre hålla oss när tjejen i filmen får en kladdig sats över ansiktet. Och vi båda kommer nästan samtidigt. Jag så pass hårt att jag träffar mig själv i ansiktet.


Sen så tackar vi och torkar av oss, sen åker jag hem och runkar ingen. Kommer sent glömma den kvällen!
 
Toppen